Viestintä ja tiedottaminen

Tarjoamme kilpailun järjestäjille mahdollisuuden hyödyntää Cross Countryn uutta verkkosivustoa kilpailuanne koskevassa viestinnässä ja tiedottamisessa! Tarjolla ovat seuraavat kolme vaihtoehtoa avuksenne kilpailusta viestimiseen. On ehdottoman tärkeää, että niin kilpailijoilla kuin yleisöllä, on mahdollisuus löytää tärkeimmät tiedot kilpailuun liittyen helposti.

1. Linkitys omalle kilpailusivustollenne

Verkkosivustomme kilpailukalenterissa on linkki kilpailunne Motti-tapahtumaan. Voimme julkaista verkkosivuillamme myös linkin omalle kilpailusivustollenne, kun toimitatte sen meille sähköpostitse (crosscountry@moottoriliitto.fi).

2. Uutiset ja/tai tiedotteet kilpailua koskien verkkosivustomme etusivulle

Voimme julkaista kilpailuanne koskevia uutisia/tiedotteita verkkosivustomme uutisosiossa. Nämä uutiset näkyvät verkkosivuston etusivulla ja jaamme ne myös Cross Countryn Facebook-sivulle.

3. Oma kilpailusivusto verkkosivuillemme

Voimme tarjota teille myös oman kilpailusivuston verkkosivujemme yhteydessä. Kilpailusivusto näkyy verkkosivustomme navigaatiopalkissa sekä löytyy suoran linkin kautta (https://smlcrosscountry.com/kilpailunnimi).

Voimme luoda teille myös päivittämistä varten omat tunnukset, jolloin pystytte itse ylläpitämään kilpailusivustoanne.

Mikäli haluatte käyttää tätä vaihtoehtoa, olettehan yhteydessä meihin sähköpostitse (crosscountry@moottoriliitto.fi) hyvissä ajoin ennen kilpailua!